Aangezien we erg van koken, lekker eten en het ontvangen van vrienden houden wordt de open keuken een van de, zoniet de ruimte waar het meeste aandacht aan geschonken wordt.

Na onder meer offertes bij Ixina en Kvik op te vragen kwamen we terecht bij Augustijns Keukens . Hier troffen we geen opdringerige verkoper aan (sorry Ixina) maar iemand die rustig de tijd nam te luisteren en ons met raad en daad bijstond. De prijs lag iets hoger maar een goed gevoel en een keuken volledig naar onze wensen, iets wat noch bij Ixina, noch Kvik mogelijk was, is ook veel waard.

Het intieel plan was om de toestellen via internet in Duitsland te bestellen aangezien de prijzen er tot 50% lager liggen. We kregen echter de gewenste vaatwas gratis (verlengde actie Batibouw), 15% korting op de overige toestellen & een uitbreiding van de garantie naar 5 jaar. Het prijsverschil bleek uiteindelijk zo klein dat we kozen de toestellen ook via Keukens Augustijns aan te kopen:

Tenslotte voorzien we 2 wandkasten van aluminium bodem en bodemverluchting. Zo kunnen we na verloop van tijd een 2e koelkast alsook diepvriezer in de keuken plaatsen.